Често задавани въпросиКакво е авант браузер?

Avant Browser може да се опише най-добре, като обикновен уеб браузър. Той е самостоятелно приложение, предназначено да разшири услугите, предлагани от Microsoft Internet Explorer.

Avant Browser шпионски софтуер ли е?

Не, Avant Browser не е шпионски софтуер. Avant Browser не събира никаква информация от потребителите.

Безплатен ли е Avant Browser?

Да, Avant Browser е абсолютно безплатен! Avant Browser е безплатен. Можете да го използвате безплатно, не се изисква регистрация, и няма никакви ограничения. Въпреки това, ако желаете да изразите своята благодарност за отделеното време и ресурси, изразходвани за развитието и подкрепата през годините, аз приемам и оценявам парични дарения. Ако желаете да направите дарение, моля кликнете тук . Вашата подкрепа ще продължи да развива Avant Browser и ще Ви направи още по доволни.

Има ли Avant Browser деинсталатор? Трябва ли да се деинсталира старата инсталация, преди да инсталираме нова версия?

Да, Avant Browser се предлага с модул за деинсталиране. Препоръчително е да деинсталирате старата версия и да рестартирате компютъра си, преди да инсталирате новата версия.

Avant Browser ли да промени настройките на Internet Explorer?

Потребителя може да променя настройките на Internet Explorer за началната страница и отметките. Но Avant Browser не променя други настройки на Internet Explorer, макар че има интернет настройки, които могат да бъдат променени, като браузър идентификация.

Avant Browser защитен ли е?

Да, Avant Browser е защитен. Тъй като той ползва ядрото на Internet Explorer, може да се каже, че Avant Browser е толкова сигурен, колкото и Internet Explorer. Avant Browser поддържа всички SSL защитени сайтове. Avant Browser е с криптиран код е както и Internet Explorer.

За да активирате въпросните падащи менюта Вие трябва да разполагате с Internet Explorer 5.5 или по-нова версия.

Защо когато отварям линк от Outlook Express винаги се отваря в Internet Explorer?

Това е грешка в Outlook Express. Обновете Outlook Express до версия 6.0.

Как Avant Browser работи?

Въз основа на услугите, предлагани от Microsoft Internet Explorer, Avant Browser ползва ядрото и ресурсите за работа с HTML.

Как Avant Browser подобрява сърфирането в Интернет?

Avant Browser е приложение изградено с MDI (Multiple-Document-Interface) технология. С технологията MDI се изискват по-малко системни ресурси, отварянето на уеб страницата е по-бързо и максимално опростено, всички отворени страници, могат лесно да бъдат контролирани по желание на потребителя.

Какво е интегрирана търсачка?

Avant Browser е интегриран с Yahoo / Google, най-мощните търсачки в света. Потребителят може да търси в Интернет с Avant Browser директно, без да е необходимо да посещава или Yahoo / Google просто търсачките биват зададени, като началната страница.

Какви са системните изисквания за Avant Browser?

Вие ще трябва да разполагате с 300 MHz(или по-нов), 128MB RAM (или повече). Операционната система може да бъде Windows 2000/2003, Windows XP, Windows Vista или Windows 7. Добре е да имате вече инсталиран Internet Explorer версия 6.0, 7.0 или 8.0.

За по-добра работа е препоръчително: Потребителя да разполага с Windows XP (поне) и Internet Explorer 7.0 или по-нов.

Тествани системи:

  • II 333 / 64M Ram / Windows NT + Service Pack 6 / Internet Explorer 4.01
  • Celeron 1.7G / 128 Ram / Windows 2000 / Internet Explorer 5.5
  • AMD K7 800 / 256 Ram / Windows XP Home Edition / Internet Explorer 6
  • Pentium-4 2.4G / 512 Ram / Windows XP Professional + Service Pack 1 / Internet Explorer 6 SP1
  • Intel T5500/ 2G Ram /vista 32 chs /IE7
  • Amd TL64 / 4G Ram /vista 64 eng /IE7

Имам проблеми при използването на Avant Browser - на кого трябва да пиша?

Имам проблеми при използването на Avant Browser - на кого трябва да пиша? Avant Browser форум, Потребителите и Модераторите на форума ще ви помогнат.