Ofte stillede spørgsmålHvad er Avant Browser?

Avant Browser kan bedst beskrives som en brugerdefineret web browser. Avant Browser er et alenestående program som er designet til at udvide funktionaliteten der er stillet til rådighed af Microsoft Internet Explorer.

Er Avant Browser spyware?

Nej, Avant Browser er ikke spyware. Avant Browser samler ikke informationer fra brugerne.

Er Avant Browser gratis?

Ja, er helt gratis! Avant Browser er freeware. Du kan bruge det gratis, og ingen registrering er påkrævet og der er INGEN begrænsninger overhovedet. Men hvis du ønsker at udtrykke din påskønnelse for tiden og resourcerne som jeg har brugt på at udvikle og støtte det gennem årene, så accepterer jeg penge-donationer. Hvis du ønsker at lave en donation, så klik her. Din støtte vil hjælpe med at holde Avant Browser i live.

Kommer Avant Browser med en uninstaller? Er det nødvendigt at fjerne den gamle installation før jeg installerer en ny?

Ja, Avant Browser kommer med en uninstaller. Det er anbefalet at fjerne den gamle installation og genstarte din computer før der installeres en ny udgave.

Modificerer Avant Browser indstillingerne for Internet Explorer?

Brugeren er i stand til at bruge Avant Browser til at ændre startside og bogmærker i Internet Explorer. Men Avant Browser modificerer ikke andre indstillinger ved Internet Explorer, dog ændres browser-relateret indstillinger såsom identifikationen af browseren sig.

Er Avant Browser en sikker browser?

Ja, Avant Browser er sikker. Eftersom den er baseret på Internet Explorer, er Avant Browser lige så sikker som Internet Explorer selv. Avant Browser understøtter alle SSL websider. Avant Browsers krypteringslængde er den samme som Internet Explorers.

For at gøre det muligt at bruge frem/tilbage historien voa dropdown menuerne er Internet Explorer 5.5 eller højere påkrævet.

Hvorfor åbner Outlook Express altid links i Internet Explorer?

Det er en fejl i Outlook Express. Opgrader venligst Outlook Express til version 6.0.

Hvordan virker Avant Browser?

Baseret på tjenester stiillet til rådighed af Microsoft Internet Explorer, vil Avant Browser fremvise og navigere HTML.

Hvordan forbedrer Avant Browser Internet Explorer?

Avant BRowser er et program bygget med MDI (Multiple-Document-Interface) teknologi. Med MDI teknologi bruges der færre systemresourcer, websider hentes hurtigere og alle åbne websider kan nemt kontrolleres af brugeren.

Hvad er den integreret søgefunktion?

Avant Browser er integreret med Yahoo/Google som er de nogle af de bedste søgemaskiner i verden. Brugeren kan søge internettet med Avant Browser direkte, uden at åbne Yahoo/Googles hjemmesider.

Hvad er systemkravende for at køre Avant Browser?

Du skal have en computer med 300 MHz eller højere, minimum 128 MB RAM eller mere. Operativsystemet skal være Windows 2000/2003, Windows XP, Windows Vista eller Windows 7/2008. Internet Explorer version 6.0, 7.0 eller 8.0 skal være installeret.

For maximal ydelse: Brugeren skal have mindst Windows XP og Internet Explorer 7.0 eller bedre.

Testet systemer::

  • Pentium II 333 / 64M Ram / Windows NT + Service Pack 6 / Internet Explorer 4.01
  • Celeron 1.7G / 128 Ram / Windows 2000 / Internet Explorer 5.5
  • AMD K7 800 / 256 Ram / Windows XP Home Edition / Internet Explorer 6
  • Pentium-4 2.4G / 512 Ram / Windows XP Professional + Service Pack 1 / Internet Explorer 6 SP1
  • Intel T5500/ 2G Ram /vista 32 chs /IE7
  • Amd TL64 / 4G Ram /vista 64 eng /IE7

Hvem skal jeg kontakte hvis jeg har problemer med Avant Browser?

Hvem skal jeg kontakte hvis jeg har problemer med Avant Browser? Avant Browser forummet, Fans og moderatorere i forummet vil hjælpe dig.