Gyakran feltett kérdésekMi az az Avant Browser?

Az Avant Browser egy web böngésző alkalmazás. Az Avant Browser egy különálló program, amely a Microsoft Internet Exporer szolgáltatásait bővíti ki.

Az Avant Browser kémprogram?

Nem, az Avant Browser nem kémprogram. Az Avant Browser nem gyűjt semmilyen információt a felhasználóktól.

Az Avant Browser ingyenes?

Igen, az Avant Browser teljes mértékben ingyenes! Az Avant Browser freeware. Ingyen használhatja, nem szükséges regisztráció sem, és egyáltalán NINCS semmilyen korlátozás benne. Ha azonban úgy gondolja, hogy az Avant Browser hasznos és segíti munkáját, és ki szeretné fejezni elismerését azért az időért és erőfeszítésért, amit az évek során a fejlesztésre és a program támogatására fordítottam, akkor szívesen fogadom és méltányolom a pénzbeli adományt. Ha szeretne adományt küldeni, kérem kattintson ide. Az Avant Browser az Ön támogatásával fejleszthető tovább és terjeszthető ingyen.

Az Avant Browser telepítője tartalmaz eltávolítót is? Szükséges-e eltávolítani a régi verziót mielőtt egy új verziót telepítek?

Igen, az Avant Browser telepítője tartalmaz eltávolítót is. A javasolt módszer a régi verzió eltávolítása, majd a számítógép újraindítása, mielőtt az új verzió telepítésre kerül.

Az Avant Browser módosítja-e az Internet Explorer beállításait?

A felhasználó az Avant Browser-rel módosíthatja az Internet Explorer kezdőlapját és a Kedvenceket. De az Avant Browser nem módosítja az Internet Explorer többi beállításait. Van azonban néhány internet beállítás, amely módosításra kerül, mint például a böngésző azonosító karakterlánc.

Az Avant Browser biztonságos böngésző?

Igen, az Avant Browser biztonságos. Mivel az Internet Explorer-re épül, az Avant Browser ugyanannyira biztonságos, mint az Internet Explorer. Az Avant Browser az összes SSL biztonsággal védett weboldalt támogatja. Az Avant Browser titkosító kulcsának hossza megegyezik az Internet Explorer-éval.

A Vissza/Előre menüpontok engedélyezéséhez, az Internet Explorer 5.5 vagy újabb vezióját kell telepítenie.

Az Outlook Express miért nyitja meg a hivatkozásokat mindig az Internet Explorer-ben?

Ez az Outlook Express ismert hibája. Frissítse az Outlook Express-t legalább 6.0 verzióra.

Hogyan működik az Avant Browser?

A Microsoft Internet Explorer szolgáltatásaira alapulva, az Avant Browser rendereli és böngészi a weboldalakat.

Hogyan javítja az Avant Browser az Internet böngészést?

Az Avant Browser többfüles lapkezelést tesz lehetővé. Ennek segítségével a program kevesebb erőforrást használ, a weboldalak betöltődése gyorsabb és minden megnyitott lapot kedve szerint rendezheti.

Milyen integrált webes kereső található az Avant Browser-ben?

Az Avant Browser integrálva tartalmazza a Yahoo/Google webes keresőket, amelyek a leginkább hatékonyak és elterjedtek a világon. A webes keresést közvetlenül az Avant Browser-ből lehet indítani, a Yahoo/Google kezdőlapjának megnyitása nélkül.

Mi az Avant Browser minimális gépigénye?

Legalább 300 MHz-es processzor, és legalább 128 MB RAM szükséges. Az operációs rendszer Windows 2000/2003, Windows XP, Windows Vista vagy Windows 7 lehet. Az Internet Explorerből a 6.0, 7.0 vagy 8.0 verzió valamelyikének telepítve kell lennie.

Ideális teljesítményhez legalább Windows XP és Internet Explorer 7.0 vagy újabb javasolt.

Tesztelt rendszerek:

  • Pentium II 333 / 64M Ram / Windows NT + Service Pack 6 / Internet Explorer 4.01
  • Celeron 1.7G / 128 Ram / Windows 2000 / Internet Explorer 5.5
  • AMD K7 800 / 256 Ram / Windows XP Home Edition / Internet Explorer 6
  • Pentium-4 2.4G / 512 Ram / Windows XP Professional + Service Pack 1 / Internet Explorer 6 SP1
  • Intel T5500/ 2G Ram /vista 32 chs /IE7
  • Amd TL64 / 4G Ram /vista 64 eng /IE7

Problémáim vannak az Avant Browser használatával, kihez fordulhatok?

Problémáim vannak az Avant Browser használatával, kihez fordulhatok? Avant Browser fórumába, A fórum felhasználói közössége és a moderátorok segíteni fognak.