Veelgesteld vragenWat is Avant Browser?

Avant Browser kan het best worden beschreven als een aangepaste webbrowser applicatie. Avant Browser is een stand alone applicatie ontworpen om de services van Microsoft Internet Explorer te vergroten.

Is Avant Browser spyware?

Nee, Avant Browser is geen spyware. Avant Browser verzamelt geen enkele informatie van gebruikers.

Is Avant Browser gratis?

Ja, Avant Browser is absoluut gratis! Avant Browser is freeware. U kunt het gratis gebruiken, het is niet nodig om u te registreren, en er is GEEN beperkte functionaliteit van enigerlei aard. Maar, als u uw waardering wilt uitspreken voor de tijd en middelen die ik heb geinvesteerd in de ontwikkeling en de ondersteuning in alle jaren, dan accepteer en waardeer ik donaties in geld. Als u een donatie wilt maken klik dan alstublieft hier. Uw steun zal bijdragen aan de continuïteit en ontwikkeling van Avant Browser.

Heeft Avant Browser een uninstaller? Moet ik de oude versie de-installeren voordat ik een nieuwe versie installeer?

Ja, Avant Browser heeft een uninstaller. Het word aanbevolen om eerst de oude versie te de-installeren uw computer te herstarten voordat u de nieuwe versie te installeert.

Past Avant Browser instellingen van Internet Explorer aan?

De eindgebruiker kan Avant Browser gebruiken om de homepage and bladwijzers van Internet Explorer aan te passen. Maar Avant Browser past overige instellingen van Internet Explorer niet aan, hoewel er wel internet instellingen zijn die aangepast kunnen worden zoals de browser identificatie.

Is Avant Browser een veilige browser?

Ja, Avant Browser is veilig. Omdat hij gebaseerd is op Internet Explorer, is Avant Browser net zo veilig als Internet Explorer. Avant Browser ondersteund alle SSL beveiligde websites. Avant Browser's lengte van de encryptie is dezelfde als die van Internet Explorer.

Om gebruik te kunnen maken van de geschiedenis achteruit/vooruit uitklapmenu's, moet Internet Explorer 5.5 of een hogere versie zijn geïnstalleerd.

Waarom opent Outlook Express altijd koppelingen in Internet Explorer?

Dit is een bug van Outlook Express. Upgrade Outlook Express alsutblieft naar versie 6.0.

Hoe werkt Avant Browser?

Gebaeerd op services beschikbaar gemaakt door Microsoft Internet Explorer, rendert en navigeert Avant Browser HTML.

Hoe verbetert Avant Browser het Internet browsen?

Avant Browser is een Applicatie gebouwd met MDI (Multiple-Document-Interface) technologie. Met MDI technologie, worden minder systeembronnen gebruikt, webpagina's laden sneller, en alle geopende pagina's kunnen naar behoefte van de gebruiker gemakkelijk worden ingericht.

Welke Zoekmachine is geïntegreerd?

In Avant Browser is Yahoo/Google geïntegreerd, de krachtigste zoekmachine van de wereld. Gebruikers kunnen met Avant Browser direct op internet zoeken, zonder de homgepage van Yahoo/Google te openen.

Wat zijn de systeemvereisten voor Avant Browser?

U heeft minimaal een processor van 300 MHz of hogere nodig, 128MB RAM of meer geheugen. Uw besturingssysteem kan Windows 2000/2003, Windows XP, Windows Vista of Windows 7 zijn. Internet Explorer versie 6.0,7.0 of 8.0 moet zijn geïnstalleerd.

Voor de beste performance: raden we de gebruiker minimaal Windows XP en Internet Explorer 7.0 of hoger aan.

Geteste Systemen:

  • Pentium II 333 / 64M Ram / Windows NT + Service Pack 6 / Internet Explorer 4.01
  • Celeron 1.7G / 128 Ram / Windows 2000 / Internet Explorer 5.5
  • AMD K7 800 / 256 Ram / Windows XP Home Edition / Internet Explorer 6
  • Pentium-4 2.4G / 512 Ram / Windows XP Professional + Service Pack 1 / Internet Explorer 6 SP1
  • Intel T5500/ 2G Ram /vista 32 chs /IE7
  • Amd TL64 / 4G Ram /vista 64 eng /IE7

Ik ondervind problemen met het gebruik van Avant Browser - waar kan ik terecht?

Ik ondervind problemen met het gebruik van Avant Browser - waar kan ik terecht? Avant Browser Forum, Fans en Moderatoren in het forum zullen u helpen.