Ελεύθερες ερωτήσειςΤι είναι ο Avant Browser;

Ο Avant Browser μπορεί κάλλιστα να περιγραφεί σαν μια προσαρμοσμένη εφαρμογή περιήγησης ιστού. Ο Avant Browser είναι αυτόνομη εφαρμογή σχεδιασμένη να επεκτείνει τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Microsoft Internet Explorer.

Περιέχει ο Avant Browser κακόβουλο λογισμικό;

Όχι, ο Avant Browser δεν περιέχει καθόλου κακόβουλο λογισμικό. Ο Avant Browser δεν συγκεντρώνει καμία απολύτως πληροφορία από τους χρήστες.

Είναι δωρεάν ο Avant Browser;

Ναι, ο Avant Browser διατίθεται εντελώς δωρεάν! Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε δωρεάν, δεν απαιτείται εγγραφή και ΔΕΝ υπάρχουν οποιουδήποτε τύπου περιορισμοί. Εάν όμως θέλετε να εκφράσετε την εκτίμησή σας για το χρόνο και τον κόπο που έχω ξοδέψει όλα αυτά τα χρόνια αναπτύσσοντας και υποστηρίζοντας την εφαρμογή, αποδέχομαι και εκτιμώ χρηματικές δωρεές. Εάν επιθυμείτε να κάνετε μια δωρεά, παρακαλώ πατήστε εδώ. Η υποστήριξή σας θα διατηρήσει τον Avant Browser ενεργό και ισχυρό.

Ο Avant Browser περιέχει πρόγραμμα απεγκατάστασης; Πρέπει να απεγκαταστήσω την παλιά έκδοση πριν εγκαταστήσω την καινούρια;

Ναι, ο Avant Browser περιέχει πρόγραμμα απεγκατάστασης. Συνιστάται να απεγκαταστήσετε την παλιά έκδοση και να κάνετε επανεκκίνηση του Η/Υ σας πριν εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση.

Ο Avant Browser τροποποιεί τις ρυθμίσεις του Internet Explorer;

Ο τελικός χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Avant Browser για να τροποποιήσει την αρχική σελίδα και τα Αγαπημένα του Internet Explorer. Αλλά ο Avant Browser δεν τροποιεί άλλες ρυθμίσεις του Internet Explorer, αν και υπάρχουν ρυθμίσεις Ίντερνετ που μπορούν να τροποποιηθούν όπως το στοιχείο αναγνώρισης περιηγητή.

Είναι ο Avant Browser ασφαλής περιηγητής;

Ναι, ο Avant Browser είναι ασφαλής. Από τη στιγμή που βασίζεται στον Internet Explorer, ο Avant Browser είναι τόσο ασφαλής όσο και ο Internet Explorer. Ο Avant Browser υποστηρίζει όλες τις ασφαλείς ιστοσελίδες SSL. Η κρυπτογράφηση του Avant Browser είναι ίδια με του Internet Explorer.

Για να ενεργοποιήσετε το ιστορικό των αναδυόμενων μενού πίσω/εμπρός, πρέπει να έχει εγκατασταθεί έκδοση του Internet Explorer 5.5 ή μεταγενέστερη.

Γιατί το Outlook Express ανοίγει πάντα τους συνδέσμους στον Internet Explorer;

Αυτό είναι πρόβλημα του Outlook Express. Παρακαλώ αναβαθμίστε το Outlook Express στην έκδοση 6.0.

Πώς λειτουργεί ο Avant Browser;

Βασισμένος στις υπηρεσίες που προσφέρει ο Microsoft Internet Explorer, ο Avant Browser διαχειρίζεται και περιηγείται HTML.

Πώς βελτιώνει ο Avant Browser την περιήγηση στο Ίντερνετ;

Ο Avant Browser είναι μια εφαρμογή με ενσωματωμένη τεχνολογία ΕΠΕ (Επιφάνεια Πολυ-Εγγράφου). Με αυτή την τεχνολογία χρησιμοποιούνται λιγότεροι πόροι του συστήματος, οι ιστοσελίδες φορτώνονται πιο γρήγορα και όλες οι ανοιχτές σελίδες μπορούν να ελεγχθούν εύκολα σύμφωνα με την επιθυμία του χρήστη.

Τι είναιη Ενιαία Μηχανή Αναζήτησης;

Ο Avant Browser είναι συνενωμένος με την Yahoo/Google, την ισχυρότερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο. Ο χρήστης μπορεί να κάνει αναζήτηση στο Ίντερνετ απευθείας με τον Avant Browser, χωρίς να ανοίξει την αρχική σελίδα της Yahoo/Google.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις συστήματος για τον Avant Browser;

Θα χρειαστείτε 300 MHz ή γρηγορότερο επεξεργαστή, 128MB RAM ή περισσότερη. Το λειτουργικό σύστημα θα πρέπει να είναι Windows 2000/2003, Windows XP, Windows Vista ή Windows 7. Επίσης θα πρέπει να έχει εγκατασταθεί ο Internet Explorer έκδοση 6.0,7.0 ή 8.0.

Για την ιδανική απόδοση: ο χρήστης πρέπει να έχει Windows XP και Internet Explorer 7.0 ή καλύτερο.

Ελεγμένα συστήματα:

  • Pentium II 333 / 64M Ram / Windows NT + Service Pack 6 / Internet Explorer 4.01
  • Celeron 1.7G / 128 Ram / Windows 2000 / Internet Explorer 5.5
  • AMD K7 800 / 256 Ram / Windows XP Home Edition / Internet Explorer 6
  • Pentium-4 2.4G / 512 Ram / Windows XP Professional + Service Pack 1 / Internet Explorer 6 SP1
  • Intel T5500/ 2G Ram /vista 32 chs /IE7
  • Amd TL64 / 4G Ram /vista 64 eng /IE7

Αντιμετωπίζω πρόβλημα στη χρήση του Avant Browser - σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ;

Αντιμετωπίζω πρόβλημα στη χρήση του Avant Browser - σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ; Φόρουμ του Avant Browser, Οι φίλοι και οι συντονιστές του φόρουμ θα σας βοηθήσουν.